luni, 25 iulie 2011

Discuri de frana Brembo

Compania italiana Brembo a implinit anul acesta 50 de ani. Vorbim aici de jumatate de secol de experienta in domeniul performantei in franare: placute de frana, discuri de frana si celelalte echipamente conexe care echipeaza, de serie, cele mai performante masini din lume.

Linia de discuri de frana a lui Brembo ofera increderea necesara in franarea pe drumuri normale precum si performanta ceruta ceruta pe circuit. Cele mai mari avantaje ale acestei linii de discuri de frana este durabilitatea si performanta pe circuit, la folosiri moderate.

discuri de frana Brembo


Flexibilitate marita si durabilitate, la orice temperatura - discuri de frana de la Brembo


Pentru o versatilitate si o rezistenta la stres marita, linia sport de discuri de frana de la Brembo este realizata din fier turnat cu continut ridicat de carbon. Rezistenta mecanica si termala sunt exemplare. Perforarea si ventilarea sunt procedee care fac ca linia de discuri de frana sport Brembo sa aiba un soc termal redus cu 40%. Gazele si praful sunt eliminate, de asemenea, prin sistemul de ventilare al discurilor precum si prin gaurile de pe suprafata de franare. Astfel, aceste discuri de frana de la Brembo vor oferi franare deosebit de eficienta in traficul de zi cu zi precum si performanta in conditii extreme de condus, fiind in acelasi timp accesibile pentru toti entuziastii condusului.

discuri de frana Brembo


Discuri de frana ce promit decelerare imediata si consistenta: Brembo.

Gaurile perforate in suprafata de franare ajuta la eliminarea  gazelor si a prafului pregatind-o pe aceasta pentru contactul curat si rece cu placuta de frana. Un set de discuri de frana Brembo evacueaza foarte rapid pelicula de apa ce se formeaza pe acestea atunci cand se conduce pe ploaie.

discuri de frana Brembo


Compatibilitate perfecta si aspect de milioane: discuri de frana Brembo.

Orice set de discuri de frana Brembo este placat cu zinc, imbunatatind astfel rezistenta la coroziune dar oferind in acelasi timp si un aspect foarte placut autoturismului.
In ciuda caractersiticilor sportive ale acestor discuri de frana, dimensiunile se pastreaza identice cu cele originale, ale autoturismului Dvs., pentru o compatibilitate totala cu etrierul standard, roata si alte echipamente ale vehiculului. Instalarea unui set de discuri de frana Brembo se face foarte usor iar durata de viata si confortul sunt maxime atunci cand se folosesc si placute de frana Brembo.

discuri de frana Brembo


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu