marți, 5 iulie 2011

Discuri frana ATE

Avand o gama larga de produse original, ATE produce si discuri de frana. Mai nou, si-a propus ca acestea sa nu mai fie ruginite !

Compania germana ATE a fost infiintata in 1921 si este specializata in fabricarea echipamentelor si subansamblelor folosite in constructia autovehiculelor. Cel mai mare renume se datoreaza echipamentelor de franare produse (placute de franadiscuri de frana, etriere, tamburi, sisteme complete)

Vanzand aproape 4 milioane de discuri de frana in Europa, ATE a devenit unul din furnizorii principali din acest segment. 

discuri frana ATE


O pereche de discuri de frana ATE au un continut ridicat de carbon, optimizand astfel durabilitatea si prevenind, spre exemplu, vibratiile si zgomotul. De asemenea, acestea au tolerante foarte mici, de maxim 30 de microni pentru uzura laterala si de 10 microni pentru diferente de nivel pe suprafata discurilor de frana. Desi pot fi achizitionate aftermarket, un set de discuri de frana ATE vine insotit de experienta OEM a producatorului. 

Toleranta unui set de discuri de frana ATE la prinderile centrale este, de asemenea, foarte scazuta, oferind o rulare lina si fara balans la franare, protejand suspensia si prelungind intervalul de service al suspensiei.

In functie de modelul vehiculului, suruburile de prindere vin impreuna cu setul de discuri de frana ATE . Ele se vor folosi la prinderea setului de discuri de frana, in timpul instalarii. Cutia setului de discuri de frana ATE are o eticheta pe care este desenat simbolul surubului. Intotdeauna, suruburile ce vin impreuna cu seturile de discuri de frana ATE sunt protejate impotriva ruginei, crescand astfel longevitatea produsului.

Un set de discuri de frana ATE vine intotdeauna protejat impotriva ruginei. Pentru a indeparta acest strat de protectie, dupa instalare, trebuie aplicate mai multe franari consecutive, de la o viteza de 50km/h pana la 0.

discuri frana ATE

ATE este producatorul OEM care ofera cea mai mare gama de discuri de frana aftermarket, protejate impotriva ruginii. Mai mult de 430 de tipuri de discuri de frana ATE sunt disponibile.

ATE este in prezent o companie din grupul  Continental si ofera inovatie si calitate in domeniul franarii. Un set de discuri de frana ATE , protejate impotriva ruginii, pe langa siguranta care o ofera, contribuie si la un design deosebit pentru masina Dvs. Asta se va intampla datorita faptului ca nu veti mai avea discuri de frana ruginite.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu