luni, 25 iulie 2011

Discuri frana Brembo Easy Check

Principalul avantaj al unui set de discuri de frana Brembo Easy Check este indicatorul vizual. Totusi, acesta nu este si singurul avantaj.

Cateodata, soferrii nu sunt siguri daca trebuie sa schimbe setul de discuri de frana. Si asta se poate datora motivelor economice sau, poate, simplului fapt ca nu stiu cand acesta e uzat complet.
Partea proasta a acestui aspect este ca nimeni nu stie ce se poate intampla in momentul in care un set de discuri de frana nu este inlocuit la timp: placute de frana uzate excesiv, fading ("oboseala" termica a franelor) in conditii de folosinta severa (drumuri de munte unde cicluri repetate de franare sunt necesare) sau chiar spargerea acestor discuri de frana uzate.

discuri de frana Brembo Easy Check


Pentru a preveni aceste probleme si a mari gradul de siguranta in care ciculati, Brembo a creat un nou produs: discuri de frana Brembo Easy Check.


Aceste discuri de frana au pe suprafata de frictiune doua gauri. Rolul gaurilor este de a indica uzura discului. Prima gaura are doar 80% din grosimea discului normal. Dupa disparitia primei gauri se subintelege ca setul de discuri de frana va trebui schimbat in curand. La disparitia celei de-a doua gauri soferul trebuie sa stie ca circulatul cu aceste discuri de frana devine periculos, ele ne-mai fiind potrivite pentru o franare sigura.

Brembo Easy Check sunt discuri de frana ce urmaresc obtinerea a 2 obiective:


- informarea soferilor asupra starii unui set de discuri de frana precum si incurajarea acestora catre verificarea periodica a sistemului de franare;
- oferirea mecanicilor unui instrument de incredere cu care sa demonstreze clientilor nivelul de uzura al unui set de discuri de frana, castigandu-le acestora increderea;

discuri de frana Brembo Easy Check


In mod aditional, orice set de discuri de frana Brembo Easy Check vine insotit de un autocolant ce va fi lipit pe interiorul usii autoturismului, pe el fiind prezentat cele 3 stari in care se poate afla setul Dvs. de discuri de frana: 2 gauri vizibile - totul este Ok; 1 gaura vizibila: totul este OK deocamdata insa discurile vor trebui schimbate in curand; nici o gaura vizibila: discuri de frana ce trebuie schimbate imediat.

Pentru a garanta maximul de performanta un set de discuri de frana Brembo Easy Check este intotdeauna testat riguros, acoperind orice situatie posibila la volan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu