miercuri, 6 iulie 2011

Discuri de frana TRW

Compania TRW activeaza de mai bine de 100 de ani in domeniul componentelor auto, producand sisteme de siguranta auto, sisteme de directie precum si elemente ale sistemului de franare (discuri de frana, placute etc.)

TRW declara o productie anuala de 12 milioane de discuri de frana OEM si aftermarket. Gama de discuri de frana produse de TRW acopera 98% din autoturismele aflate in parcul auto european.

Divizia de dezvoltare TRW  a creat un portofoliu de solutii tehnice necesare pentru a asigura unele din cele mai competitive discuri de frana de pe piata.

discuri de frana TRW


Printre aceste solutii regasim:

discuri de frana vopsite in negru, cu strat de protectie anti-coroziune;
discuri de frana cu continut ridicat de carbon care asigura o performanta superioara precum si un echilibru deosebit in timpul franarii.

TRW studiaza de mai bine de 50 de ani stilul de condus precum si caracteristicile masinilor si camioanelor aflate pe piata europeana. Deoarece TRW produce o gama larga de solutii de siguranta activa, cunoaste foarte bine cerintele pe care masinile moderne le au in materie de discuri de frana.

discuri de frana TRW


Compania TRW incearca sa gaseasca solutii pentru un montaj cat mai usor al seturilor de discuri de frana. vopseaua neagra anti-coroziune este destinata eliminarii muncii in plus a mecanicilor, atunci cand trebuie curatate inainte de instalare. Un set de discuri de frana TRW vine insotit si de suburile de prindere, astfel incat vechile surburi sa nu mai fie folosite iarasi.

Divizia de discuri de frana TRW Aftermarket considera ca proprii clienti merita tot ce e mai bun. De aceea nu se face rabat la materie prima si tolerante la prelucrare. Toate discuri de frana turnate de TRW sunt realizate din material de tipul GG20 si GG15HC (pentru continut ridicat de carbon).

Trei tolerante importante sunt luate in calcul atunci cand TRW realizeaza un set de discuri de frana: variatia grosimii pe suprafata discurlui (nu mai mult de 0.012mm); diferente la marginea exterioara (nu mai mult de 0.03 mm); gaura centrala va fi in concordanta cu norma H8. Astfel franarea cu discuri de frana TRW este lina, fara vibratii, fara zgomote si cu forta si eficienta maxima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu