marți, 5 iulie 2011

Discuri frana ATE PowerDisc

Un set de discuri de frana ATE PowerDisc este proiectat pentru opriri optime dupa acceleratii puternice.

ATE PowerDisc sunt discuri de frana ce garanteaza maximul fortei de franare. Santurile ce se pot observa pe suprafata unor discuri de frana ATE PowerDisc elibereaza gazele ce pot reduce forta de franare. Fenomenul de fading (obosirea la suprasolicitare a franelor) dispare iar viata unui set de discuri de frana ATE PowerDisc este extinsa.

discuri frana ATE PowerDisc


Apa, mizeria si gazele generate la franare pot mari distanta de franare a autoturismului Dvs. Santurile continue de pe suprafata unui set de discuri de frana ATE PowerDisc elimina aceste dezvantaje. Raman doar avantajele: performanta mai buna de franare, discuri de frana mai curate, uzura egala care crete durabilitatea.

Daca doriti interactiune maxima intre placute de frana si discuri de frana atunci folositi ATE PowerPad si ATE PowerDisc  Aceasta combinatie garanteaza maximul de performanta la franarea in orice situatie.

Cu un set de discuri de frana ATE PowerDisc va veti baza pe o tehnologie de franare sportiva iar autoturismul Dvs. va capata un aer sportiv.

discuri frana ATE PowerDisc


Santurile unui set de discuri de frana ATE PowerDisc au si rolul de indicator de uzura. Cand acestea nu mai sunt vizibile, e timpul sa achizitionati un nou set de discuri de frana.

Orice set de discuri de frana ATE PowerDisc este protejat impotriva coroziunii astfel incat ele nu vor fii ruginite niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu