luni, 25 iulie 2011

Discuri frana Brembo Max

Va doriti o frana eficienta in orice situatie? Un singur raspuns: discuri de frana Brembo Max.

Aceste discuri de frana sunt protejate impotriva ruginirii, au santuri iar formula materialului din care sunt fabricate este constant imbunatatita. Astfel se garanteaza oprirea eficienta in orice situatie.

discuri de frana Brembo Max


Datorita coeficientului mare de frictiune pe care aceste discuri de frana il au, Brembo Max ofera stabilitate si eficienta la franre inca din primele secunde in care ati pornit masina. Distanta de franare scade iar eficienta lor ofera un sentiment de siguranta soferului.

Santurile care sunt prevazute pe suprafata de franare a acestor discuri de frana evacueaza mai rapid gazele rezultate in urma frictiunii, servind, in acelasi timp, ca indicator de uzura.

discuri de frana Brembo Max


Un set de discuri de frana Brembo Max este ideal si pentru cei care aspectul masinii conteaza. Suprafetele care nu sunt implicate in franare sunt tratate impotriva ruginirii. Inainte de instalare aceste discuri de frana Brembo Max nu necesita curatare, astfel incat se economisesc bani si timp.

Orice set de discuri de frana Brembo Max este testat riguros, fiind supus celor mai dure conditii ce pot fi intalnite in trafic.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu